De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Borden en panelen

Met behulp van de geavanceerde machines en de nieuwste technologieën, worden panelen en borden haarscherp bedrukt. Rechtstreeks en digitaal op allerlei soorten plaatmateriaal. Uw ideeën en reclame uitingen krijgen hiermee de aandacht die het verdiend. Op een groot bord of paneel kunt u uitstekend een impressie geven van bijvoorbeeld een nieuwbouw plan. Zo’n bouw bord of bouwpaneel zie je veel toegepast bij nieuwbouwprojecten. Maar ook makelaarsborden, reclameborden, stoepborden, etc. leveren wij voor u in alle soorten en maten.

Bouwborden

Vandaag de dag zijn kleine en grote bouw- of projectborden vrijwel onmisbaar op elke bouwplaats. Ook voor het verkopen of verhuren van woningen of kantoorgebouwen worden veelvuldig bouwborden gebruikt. Wilt u een bouwbord laten maken? Een krachtig en opvallend bouwbord maakt aan iedereen duidelijk dat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject op de locatie plaatsvindt. Bij De Zeeuwse drukkerij kunt u deze borden op maat laten maken. Of het nou gaat om een bord met houten frame, of een bouwbord met aluminiumframe. Wij verzorgen de productie en de plaatsing van de constructie. En desgewenst kunt u het design laten verzorgen door onze ontwerpstudio. Lekker makkelijk toch….

Gevelbord

Bijna elke organisatie maakt wel gebruik van een gevelbord. Hierdoor is direct duidelijk te zien waar jij gevestigd bent, wie je bent en wat je te bieden hebt. Kleed jouw bedrijf aan door een gevelbord te plaatsen boven de ingang van je winkel, kantoor, fabriek of werkplaats. Gevelborden worden meestal gemaakt van weerbestendig di-bond. Je kan er zelf je hele pand mee bekleden in de print die je maar wilt!

Vborden

V-borden, ook wel makelaarsborden genoemd zijn borden vervaardigd uit kanaalplaat. Deze opvallende reclamedragers worden met dubbelzijdige tape op het raam bevestigd. Ideaal voor om uw huis of pand te koop te zetten als u meer wilt opvallen of geen tuin ter beschikking heeft. De borden zijn watervast en kunnen langere tijd gebruikt worden. We leveren deze borden in verschillende maten, en in grote maar ook gewoon kleine oplages.

Haarscherp drukwerk
Snelle levering
Scherpe prijzen
Persoonlijke service