De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

POS materiaal (Point of Sale)

Klanten verleiden met doordacht instore marketingmateriaal.

Een fraaie folderdisplay met jouw nieuwe service als eye catcher op de balie. Een banner van jouw bedrijf staat fier in het midden van de drukke beursvloer. Consumenten kunnen bij binnenkomst van jouw winkel niet om de poster met aanbieding heen.

Point-of-sale-materialen belichten jouw diensten en producten op opvallende wijze op opvallende plekken. Heel efficiënt, want veel POSmateriaal kun je gemakkelijk verplaatsen. Zo kun je in je winkel de banners op wisselende tijden op wisselende plekken zetten. Jouw klanten kunnen niet om jou heen. Jouw naam, jouw boodschap en of jouw aanbieding is overal zichtbaar.

POS-materiaal vind je overal terug: van banners, posters, draagtassen en plafondhangers tot opvallende stoepborden, winkelschappen en balies. Uiteraard dragen alle POS-uitingen jouw logo en huisstijl. Of juist niet omdat je voor een bepaalde actie kiest.

Jouw eigen verpakking

Wanneer je een nieuw product in de markt wilt gaan zetten of jouw bestaand product een extra boost kan gebruiken, is een opvallende/uitdagende verpakking een belangrijk onderdeel voor de verkoop van dit product. Het is algemeen bekend dat 70% van de klanten pas in de winkel de keuze maakt over welk product ze precies willen kopen. Natuurlijk hebben ze wel een idee wat ze willen halen, maar het precieze product wordt pas in de (web) winkel gekozen. Bij de keuze voor een specifiek product spelen dan diverse factoren mee. Zo wordt de prijs, het merk, maar ook zeker de verpakking en uitstraling als zeer belangrijk onderdeel in deze keuze gezien. Het is om die reden dan ook belangrijk om een goede verpakking te laten produceren voor jouw product.

Uitdagende displays

Wist je dat 70% van de aankoopbeslissingen nog steeds op de winkelvloer worden gemaakt? Alle reden dus om jouw producten op de allerbeste manier te presenteren. Winkeldisplays zijn er in diverse soorten, maten en materialen. Van vloerdisplays en schappen displays tot kleine toonbankdisplays. Wat moet jouw vloerdisplay in de winkel realiseren en hoe verleiden we jouw klanten om over te gaan tot actie? Dat zijn onderdelen die het startpunt vormen voor een creatief ontwerp passend bij de specifieke productcategorie, merkuitstraling en/of doelgroep. Bij de Zeeuwse drukkerij maken we complete vloerdisplays die uitdagend zijn en verleiden tot extra omzet.

Bedrukte kubussen

Kubussen bieden veel ruimte voor communicatie en is daarom een veel gekozen product binnen de Point of Sale materialen bij De Zeeuwse Drukkerij. Op een speelse manier kunnen de kubussen op de winkelvloer worden geplaatst, aan het plafond worden gehangen of worden gebruikt tijdens beurzen en presentaties. Op deze manier legt u op een opvallende en originele manier net even extra aandacht op uw campagne en/of product. De kubussen zijn gemakkelijk op te zetten, op elkaar te plaatsen of op te hangen en na gebruik weer net zo eenvoudig te verwijderen. Ze worden plano geleverd en kunnen in diverse kleuren, maten en oplages worden geproduceerd. Heeft u speciale wensen, laat het ons gerust weten. In onze reclamestudio werken we graag voor jou aan het perfecte design voor jou bedrukte kubus.

Haarscherp drukwerk
Snelle levering
Scherpe prijzen
Persoonlijke service