De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Stickers laten maken

Een sticker is een echte eyecatcher. Ze geven kleur, nodigen uit en vertellen bezoekers over unieke acties en voordelen. Maar welke type sticker is het meest geschikt voor een organisatie, reclamecampagne of marketingactie? Gaan we voor een vloersticker, raamsticker, of stickers op rol? Zo leveren we bijvoorbeeld stickers met hotmelt diepvries belijming die geplakt worden op bevroren dozen van Cornetto, magnum en vele andere soorten bevroren verpakkingen.

Vloerstickers

Verwijderbare vloerstickers zijn onmisbaar voor winkelacties en op de beursvloer. Ze zijn opvallend, effectief en te printen in alle mogelijke designs. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege de veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker.

Raamstickers

Een raamsticker is een echte eyecatcher voor ramen en etalage. Ze geven kleur, nodigen uit en vertellen bezoekers over unieke acties en voordelen. Maar welke type raamsticker is het meest geschikt voor een organisatie, reclamecampagne of marketingactie? Wij maken grote, kleine en dubbelzijdige stickers. Populaire raamstickers in ons point of sale-aanbod zijn de zonder lijm aan te brengen Statische raamstickers en de dubbelzijdige raamstickers.

Stickers op rol

Wij leveren stickers op rol die zijn gemaakt van papier of verschillende soorten kunststoffen. Door de kosten van diverse druktechnieken naast elkaar te leggen heeft De Zeeuwse drukkerij altijd de meest voordelige oplossing voor uw sticker toepassing. Of het nu gaat om voedsel veilige stickers, thermal transfer stickers, of stickers met hotmelt diepvries belijming, we vinden de perfecte sticker voor uw toepassing.

Haarscherp drukwerk
Snelle levering
Scherpe prijzen
Persoonlijke service