De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Wat klanten vertellen
over de samenwerking

Recensies

SNEAKERS.NL

Art & D-sign is al ruim 4 jaar onze vaste partner op diverse gebieden. Marijn en zijn team realiseren de gehele uitrol van alle SNEAKERS campagnes en overige POS van design tot en met productie. Daarnaast levert Art & Design een belangrijke bijdrage in het realiseren van de optimale winkeluitstraling. Reeds is het nieuwe winkelconcept ‘’SNEAKERS.NL’’ gelanceerd. Art & Design realiseert hierbij zowel de voorzijde (pui) als branding in de winkel en levert kwaliteit. Ik kan stellen dat wij een meer dan tevreden klant zijn welke volledig wordt ontzorgd op diverse gebieden.

www.sneakers.nl
Bekijk hier de video

Ride for the roses

Sinds 2016 is Art&D-Sign huisdrukker en vormgever van de DELTA Ride for the Roses ten bate van KWF Kankerbestrijding. Wij zijn bijzonder tevreden over de samenwerking, de kwaliteit, de snelheid en de aantrekkelijke prijsstelling.

Witteveen motoren

Ik heb voor mijn bedrijf gekozen voor de frisse ideeën van Art en D- Sign.
Marijn heeft daar naar mijn mening een mooi ontwerp gemaakt voor mijn logo en uiteindelijk van de complete huisstijl van Witteveen Motoren.

Binnen de kortste keren had ik de ontwerpen voor visitekaartjes, drukwerk, logo’s en banners voor mijn website en een ontwerp voor mijn bedrijfswagen. Suzanna heeft vervolgens mijn spullen geleverd en binnen een week was alles kant en
klaar!

www.witteveenmotoren.nl

Tragel Zorg

Zeer goede service!

Wij laten ons speciale drukwerk (stickers, posters, flyers) door Art & D-Sign verzorgen. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zijn snel en betrouwbaar. Marijn is ons vaste contactpersoon binnen het bedrijf. Hij denkt altijd met ons mee, is snel en als we een spoedklus hebben is het nooit een probleem.
Daarom kiezen wij – Tragel Zorg uit Clinge – voor Art & D-Sign reclamestudio.

Marina Goossens
Ambtelijk Secretaris CCR

De Kluizenear

Art & Design is al sinds het opstarten van ons bedrijf een uitstekende keuze voor ons. Al voordat wij geopend waren hielpen ze ons al perfect met ons reclame en drukwerk. Van banners tot flyers als promotie voor ons bedrijf tot onze verzorging van onze huisstijl.

Als wij met nieuwe ideeën komen, is het altijd in “no time” gerealiseerd precies zoals wij het willen hebben.
Alles is tot in de puntjes verzorgd van ons logo bord buiten aan ons pand tot visitekaartjes en menukaarten. Niks is te moeilijk en alles wat nog niet gedaan is staan ze voor open en realiseren ze zo snel mogelijk.
Wij zijn zeer zeker een heel erg tevreden klant en hopen nog een lange samenwerking te hebben met Art & Design.
Top!!

Haarscherp drukwerk
Snelle levering
Scherpe prijzen
Persoonlijke service